Popjunkien

Faghag

Fredrik Virtanen tar upp det i Schenström-affären som förbryllat mig allra mest sedan allt briserade. Anders Pihlblad är ju gay och därtill är Ulrika Schenström gift. Vilket innebär att åtminstone delar av den här historien medvetet mörkas i medierna för att göra storyn bra mycket saftigare än den verkligen är. Det syns ju för det första på bilden att det inte handlar om ett hångel, som vissa medier beskrivit det, utan förmodligen bara en klassisk ”du är min bästa gaykompis”-puss.

Läs på Studio Virtanen.

Tydligen ska Linda Leopold ge ut en bok vid namn just Faghag. Vill läsa! (Men hittar just ingenting att länka till, är det något jag tröttnat på är det bokförlagens dåligt uppdaterade hemsidor).

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Faghag

  1. Tove skriver:

    Men alltså. Hade han inte bara varit på samma ställe och spottat henne? Jag fattar ingenting och vet inte varför jag bryr mig. Varför får hon inte vara full? Omänsklig arbetsbörda.

  2. annalena skriver:

    Tove, det är klart hon får hångla med vem hon vill (för min del alltså, vad hennes man tycker är ju en annan sak) och supa skallen i bitar om hon tycker det är skoj….men INTE om hon har jour för Sveriges krisberedskap (och då tänker jag på drickandet, hånglande påverkar nog inte beslutsförmågan på samma sätt ;)

Kommentera