Popjunkien

Vem är dagens blogghjälte?

Bloggosfärens verkliga hjältar är ju inte de som levererar scoop, underhållande poster, politisk granskning eller teknisk nördighet. Nej, den som verkligen står för prestationerna i bland bloggarna är ju alla anonyma amatörfotografer.

Dvs partners, pojkvänner, jobbarkompisar, syskon, föräldrar till (framför allt) modebloggare. Alla de som dag efter dag tar bilder på bloggaren och ser till att vi kan ta del av ett ständigt flöde av huvudlösa kroppar klädda i snygga outfits. Jag blir så himla nyfiken: hur ser fotograferna ut? Och hur ser morgonrutinen ut? ”Älskling, kan du fota mina nya leggings innan du sticker till jobbet?”

Om du som läser detta brukar outfitsblogga – berätta!

Jag själv då? Jag outfitsbloggade ju (lite) under min graviditet. Oftast tog jag bilden själv mot spegeln men ibland tvingade jag min man att göra det. Nån gång tog en kollega en bild på jobbet. Men ni anar inte hur många vinklar och versioner som ratades innan jag slutligen publicerade min sista utstyrsel på Grossessan. Vilket är eh, 1½ år sedan nu. Den som låg inne i magen sitter nu på golvet bredvid mig och bygger med lego, iförd en jäkligt gullig outfit men den orkar jag inte dokumentera.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Vem är dagens blogghjälte?

  1. MiaShopping skriver:

    Min sambo får oftast agera fotograf men den senaste tiden tar jag fotot i spegeln eller använder självutlösaren.

  2. LipGloss Bitch skriver:

    En utomordentligt intressant fråga! Jag tycker vi uppmanar alla som får hjälp med fotograferingen att vända på kameran och trycka av ett par snabba.

Kommentera