Popjunkien

Bloc Party – Flux

Bloc Party har släppt en ny upptempolåt och jag blev direkt sugen på indiedans och öl i plastglas.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Bloc Party – Flux

 1. olle skriver:

  Visst ären bra?! Men tumregeln är att bara lyssna på den högst en gång varje dag, annars kommer jag bli lika trött på den som jag blev på senaste skivan i våras/somras.

 2. Leo skriver:

  Jag håller med er båda. Låten är fantastisk men jag har nog dessvärre tummat på regeln så den spelas inte lika regelbundet längre är jag rädd. Men jag är glad med ett sådant uppsving efter djupdyket iom ”A weekend in the city”.

 3. Hanna skriver:

  Fan vad bra.

 4. olle skriver:

  What? Weekend in the City är ju allt vad Silent Alarm inte var! Visst hade Silent Alarm en hel del bra låtar, men WitC har bara bra låtar, mycket mer känsla och den är helt klart bättre, musikaliskt sett. Flux känns som en naturlig utveckling, och jag är nöjd.

Kommentera