Popjunkien

Det är som en drog, 1 och 2

Igår, efter en mycket intensiv jobbperiod, ägnade jag mig åt två stycken ”bara en till”.

1) Avsnitt av How I met your mother. Har jag väl börjat titta kan jag inte sluta. Det kändes som 22 nästan helt osedda avsnitt skulle räcka länge, men nu har jag bara tre kvar. Igår klämde jag sex på rad, och somnade till det sjunde.

2) Skivor av stekt halloumi. Har jag väl börjat äta kan jag inte sluta. Perfekt gyllenbrunt stekta skivor som gnisslar mellan tänderna och smakar pannkaka och jag tänker ”bara en till” tills vips. Jag åt en hel halloumi-ost. En HEL halloumi-ost. Jag dricker fortfarande vatten för att kompensera saltchocken.

Lästips och spoilervarning: här är en lång artikel om tv-serien som jag tycker så mycket om, men som inte är särskilt sedd. I Sverige repriseras den som sagt på vardageftermiddagar (TV3 kl 17.00) just nu.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Det är som en drog, 1 och 2

  1. Jonas skriver:

    Åh, vad skönt att läsa den där artikeln. Som nån slags medhåll om att man ändå har lite koll. Jag brukar ju för det mesta fastna för de billiga en-säsongs-komedierna som ingen hört talas om.

    How I met your mother’s sändningstid skulle ju kunna skvallra om att det handlade om just en sån serie. Upprättelse! ;)

Kommentera