Popjunkien

Ja, jag har hemmakväll

En sak jag alltid tänker på när jag ser Hey baberiba-gängets sketcher:

Sverige är för litet, de tar alltid med gamla kändisar för att det inte finns så många aktuella eller schablonmässiga nog att göra parodi på. I kvällens Fredag hela veckan var t ex en Lisa Ekdahl-parodi med, minns folk ens vem hon är? Och Kjell Lönnås fru Ulrika?! Kommentar överflödig.

Men de är stundtals rätt roliga och träffsäkra. Åt förra veckans ”Senaste nytt med Ulf Kvensler” skrockade jag som en tant. Minns just nu bara telegrammet om att Syd-Korea och Nord-Korea ska slås ihop under det gemensamma namnet Snor-Korea. Ikväll var det inte lika bra dock.

Avslutar med ett plus i kanten: Mackan Edlund från Deluxe är med. Jag tycker om när radioröster gör bra förflyttningar till tv-rutan. Apropå det måste jag kolla reprisen av Mia & Klara sen.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera