Popjunkien

Hungrig

I-landsproblem: när jag äter ostbågsmiddag blir jag hungrig så himla snabbt igen. Men jag kan ju inte gärna ställa mig och laga mat nu, när klockan är över tio. Hur brukar ni göra?

the cheesier snack with the crispy sound, yeah

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Hungrig

 1. Jag ställer mig gärna och lägar mat, även när klockan är över tio.

  Problemlösning. Jag kan det.

 2. Ulrika skriver:

  Jag är inte lika redig som Fredrik, så jag har inget bra svar. Men nu blev jag vansinnigt sugen på Cheeze DODDELS som en kompis till mig säger.

 3. Bondhustrun skriver:

  Då tar jag en liten kvällsfika i form av fil och flingor.

 4. Hanna skriver:

  Fil! Jag dricker ett stort glas lättfil med hela linfrön (dom behöver man inte tugga) eller tar en skål fil med lite grova flingor och sånt. Sen kan jag snacksmoffa med en stabil grund i magen och har dessutom fått fibrer och lite annat nyttigt. Regeln är: före snacksen, det är asäckligt efter.

 5. Tove skriver:

  Koka pasta! Gott med olivolja, svartpeppar och parmesan. Fast det blir ju ändå mest mackor. Som nu: mamma-mackor med mozarella på. Lyx.

 6. Johan skriver:

  Alltså ät jordnötter istället, det blir man mätt på.

 7. Cissi, din bebiskompis skriver:

  En kokt korv såklart!

 8. Astrid skriver:

  Jag gillar att göra ‘filano’ som mina kompisar döpt det till när det uppfanns förra året. Ta fram rostbröd och skiva diagonalt så att man får de klassiskt engelska trianglarna. Bre på tomatpuré och lägg på vad du känner för, skivade champinjoner, paprikabitar och rödlök är urgott, men när jag är extrasunkig gör jag bara med champinjonerna. Strö på lite goda kryddor, riv lite ost över. In i ugnen i fem – tio minuter, och voilà. Jag har ätit upp till tio bitar vid samma tillfälle, haha. SJUKT gott och det perfekta att äta när man vill ha något matigt och varmt men inte riktigt orkar.

Kommentera