Popjunkien

Vad är väl en bal på slottet?

Ikväll är det lanseringsfest för Kicki NormansVäninnorna och Kung Carl”. En bok som jag tyckte var välskriven och riktigt rolig, och smart för att vara svensk chick lit. Och de gillade visst mig också för de citerar mig och bokens fyra betygs-G på omslaget. Det kallas tydligen en blurb och nu har jag en, jag tror det är något om medieskvaller de citerar, jag har bara sett omslaget som hastigast själv. Men om jag vore en filmaffisch skulle jag alltså prata med mörk Persbrandt-röst nu.

Men jag kan inte gå på festen och det känns a) tråkigt och b) överkomligt ändå för hade jag gått hade jag a) haft klädpanik och b) somnat stående i ett hörn efter en otroligt hektisk jobbperiod. I stället har jag gosat med min son, jobbat lite och laddat ner Kent. Nu när barnet sover ska jag jobba lite till innan det är dags för mitt favoritprogram. Makalöst nog är jag redan klar med Glamour-texten trots att det bara är några timmar kvar till deadline.

Hoppas nu att festen var glammig och rolig för er som var där! Jag ska åtminstone snoka på bilderna efteråt.

Kicki-fakta:
1) förr åkte vi samma buss till jobbet, jag åker den fortfarande, men hon bor nog inte kvar.
2) för två år sedan hade vi samma favoritklänning. Jag krympte ur min efter min graviditet vilket är synd, den är fortfarande snygg som synden.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Vad är väl en bal på slottet?

  1. 30-nånting skriver:

    Jag kan meddela att jag var där och det var supertrevligt. God mat och fantastiska goodie bags. Kicki såg strålande ut i sin guldbollsklänning. Efter det du skrivit om boken ser jag ännu mer fram emot att läsa den.

Kommentera