Popjunkien

Är det roligt? Eller en korvists bekännelser

Jag tycker det var lite roligt att jag fick en spamkommentar om strap-ons i ett inlägg som handlar om stödkorv. Vad tycker ni?

Annars sa en klok, icke-namngiven vän till mig igår att hon kommer förvandlas till en korv snart för hon äter så mycket korv. ”Jag förstår” sa jag och återgav berättelsen om hur jag en gång gömde mig bakom en vägg med min korv när några snygga killar gick förbi. Önskar nästan jag hade gömt den i en brun papperspåse för att få ännu bättre effekt i min berättelse så här i efterhand.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Är det roligt? Eller en korvists bekännelser

 1. isabelle skriver:

  haha. googles adsense är som en big brotherkamera, när man skriver om metal kommer det fram reklam för metalldetektorer.

 2. Anna skriver:

  jag kommer osökt att tänka på när kompis A skulle trösta kompis B vars ex hade träffat en annan (Y).

  Kompis A: D jag sååååg Y på stan idag. Hon hade flottigt hår.
  Kompis B: Mhm
  Kompis A: och hon åt DAJM!

  (att äta choklad in public var typ bland det värsta kompis A kunde tänka sig)

  PS. det var mycket roligare då för 13 år sen än nu återgivet i denna kommentar ;).

Kommentera