Popjunkien

Konserten

Det är dåligt med PJ-filmer på Youtube hittills men här är en. Synd att han inte har med det inledande partiet på den här låten, där PJ pratade väldigt underhållande om sin opålitliga trummaskin. Jag ska återkomma i frågan när jag har lite mer tid och ork. Det var helt sjukt bra.

(nu går det att kommentera som vanligt igen).

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Konserten

 1. Johan skriver:

  PJ är bra, jag gillar främst hennes rockigare grejer.
  Men vad jag egentligen vill säga var: Kul att äntligen hitta en blogg som skriver om sådant jag kan relatera till! Nyckelordet får väl sägas vara populärkultur. Har letat lite förstrött och frågat mig vart mänskligheten är på väg när jag kollat upp bloggar på Metrobloggens topplista, -99% skit. Så, nu får jag kolla in dina länkar och hoppas på god jaktlycka…

 2. Rebecca (admin) skriver:

  men åh tack snälla du! Jag blir lika glad varje gång någon finner det mödan värt att läsa det lilla jag skriver.

  Men länklistan är inte superuppdaterad, så du vet. Det finns många fler som jag gillar som inte hamnat där, ett dåligt-samvete-projekt att uppdatera helt enkelt. Nuförtiden har jag alla mina favvisar i Google readern.

  Men nu ska jag läsa din blogg of course!

Kommentera