Popjunkien

Hej från London!

Jag? Nej, jag sitter här i Primrose Hill och är nystajlad och klar i en sorts sjuttitalsoutfit, lyssnar på nya PJ Harvey och väntar in övriga gänget innan vi drar på fördrink innan konserten. Har ägnat dagen åt att strosa och shoppa och sova mitt på efterdagen. Har hunnit besöka galna outletaffären Primark två gånger men har faktiskt bara ätit en enda gång på Pret a manger. Jag har som vanligt inte rört mig längre söderut än Covent Garden eller längre västerut än Marble Arch. Men ikväll ska jag göra två geografiska ljushopp: först south of the river för konserten och sen österut för en fest efteråt.

Sak som intresserar mig mindre än tidigare London-gånger: skivstråket på Berwick Street, jag har inget skivbehov längre sen jag blev med ipod, något som den här artikeln verkar vara inne på också. Tidigare kunde jag gå där i timmar men igår gick jag bara in-ut hos Mr CD för att köpa PJ för åtta pund.

Sak som intresserar mig mer än tidigare London-gånger: barnmatshyllan på Sainsburys haha.

Ni verkar ha det bra där hemma? Konstaterar att inlägget om Idol-Andreas nog kan bli det här årets Bam-inlägg. Skoj!

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Hej från London!

 1. Cissi, din bebiskompis skriver:

  Finns det nån pie eller pudding på burk? Vill ha i så falll!

 2. Gablo skriver:

  …”det är inte top model klockan 20:00 på 4an” Hihi! Går inte Top Model på trean?

 3. Ulrika skriver:

  Jiisus! Jag hade inte sett alla ”Bam”-kommentarerna innan. Säga vad man vill om fjortisar, men de rycker ut med dragen lans om man dissar deras idoler.
  Ha det så jättenajs i London, förresten!

 4. annalin skriver:

  Jaaaa berätta om barnmaten i England, seriöst alltså.
  Fish&chips-puré?
  Fast du kan ta det på vardagsbloggen annars.
  Ha det kul!/A

Kommentera