Popjunkien

Top Model-iska

Panelen i svenska Top Model är ju en fullkomlig språkmardröm.

Stela Vendela Kirsebom pratar stel norsksvenska och använder fabricerade ord som ”fotoskjut”. Hårstylisten som är från Australien pratar svengelska och förvirrar de stackars tjejerna som inte vet på vilket språk de ska svara. Igår blev en tjej utskälld av den franske coachen Hervé som inte heller behärskar ett enda språk rent.

Det är helt klart en u-landsproduktion jämfört med Tyra Banks originalshow, och det blir bara pinsamt när den inte ens halvsvenska juryn försöker härma originaljuryns bitchighet och rättframhet. Allt låter inövat och de kan inte ens hålla sig för skratt när de ska vara tuffa. En av fördelarna med årets säsong skulle vara att det inte är en samproduktion med Norge och Danmark, men som det är nu säger jag ”bring it tillbacka”.

Förresten! Såg ni häromveckan när de fick finbehandlingar på Akademikliniken? Och fransosen tog Botox-sprutor och han stolt poserade på en efterbild och var helt plufsigt vattnig under huden för att han sprutat in jox? Kan vara det sjukaste den här höst-tv-säsongen skådat så här långt.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Top Model-iska

 1. Tove skriver:

  Åh, vad jag håller med!!!! Vendela kanske är sjukt snygg but she ain´t no Tyra. Den där galna hårstylisten har jag modellat för en gång. Han är sjuk i huvudet och verkar ha en mycket konstig människosyn.

 2. Jo skriver:

  Ja! Skrev själv om det för nån vecka sen, men du var mer träffsäker i din beskrivning. ;-) Särskilt det där med att det bara blir töntigt och inövat när de ska vara Tyra-bitchiga och tuffa… ”jag bestämmer, det är mitt program” som Vendela stånkade fram en gång.

 3. anna skriver:

  jag tyckte redan att mini och malin (hette hon väl, hon var så tråkig och vad var grejen med hennes eviga huvudbonader?) var dåliga, men i skenet av vendela framstår de som fulla av passion och blod. ungefär.
  för vendela kan vara det SÄMSTA jag sett på tv och nästan en förolämpning mot de tjejer som är med i tävlingen.
  varför ska de prestera så mycket när programledaren inte verkar behöva det?

Kommentera