Popjunkien

Flight of the conchords

Jag som aldrig laddar ner tv (jaja, sluta tjata tänker ni) får helt enkelt förlita mig på att andra gör det. Tack ”andra” för att jag nu kan njuta hela säsong ett av Flight of the Conchords samtidigt som Förkylningen (som alla har/har haft/kommer ha) sprider sig i min kropp.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Flight of the conchords

  1. annalin skriver:

    Ja men det var väl bra…B &J är så himla roliga!

    Jag måste ha missat din princip om att inte ladda ner TV?! Jag tycker nästan tvärtom, snarare uppmanar till nerladdning för att det tar så hiiiimla lång tid till allt visas i Sverige. Hoppas att det ska få lite fart på kanalerna. (Jag betalar ju samma saker ändå, både licensen och ComHem.)

    Get well soon! Är det en dagisförkylning, btw? Jag är dörädd för vad som komma skall…

  2. per svante skriver:

    ja två tummar upp! /britbret

Kommentera