Popjunkien

Jihdes peruk

Jag har kollat lite Idol så klart, men orkar verkligen inte blogga om deltagarna. Däremot måste detta skrivas ner: Peter Jihdes frisyr! Såg ni i första avsnittet då han kommenterade kvällens program? Han hade peruk!*

Sen är jag besviken över programledarinsatsen. Dåligt manus och så påklistrade roller att det inte blir bra. Jag hatar när folk som är roliga och spontana (t ex Carina Berg) ska tillskrivas rollen som roliga och spontana. Exempel: Carolina Gynning pratade om att Carina Berg är så smart och rolig (och spontan) och så klippte de till en scen där Berg sa ”välkomna till snillen spekulerar” apropå att Gynning sagt någon blondinaktigt.

Här störde jag mig på a) att Gynning ska vara låtsasdum b) att Berg ska framställas som spontanrolig och därför c) använda sig av supertråkig jargong. Jag hoppas Carina rycker upp sig under säsongens gång.

* Nej men det var nog bara omsorgsfullt färgat och fönat manshår. Som en fluffig champinjon med flint övanför öronen. Jag är chockad. Här en bild som inte alls återger fluffigheten.

Länk till artikel om Jihde.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Jihdes peruk

 1. Bondhustrun skriver:

  jag såg hans hemska hår! det såg bisarrt ut – jag tror att det var för att hans ögonbryn är helt osynliga och än värre blev det ju när håret var brunfärgat.

 2. Hanna skriver:

  Det är så osympatiskt när Carina ska driva med Carro. Jättepinsamt.

 3. Namn skriver:

  Peter Jihde är sjukt snygg!!

 4. Kerstin skriver:

  Peter är Jättefin i håret!!! vilken frisör går du till?Superbra som programledare!!!

 5. Greta skriver:

  Det ser ut som om Peter har peruk,,har han ingen självkritik,,eller ingen spegel..han borde styilas.

Kommentera