Popjunkien

We don’t love TV

Jag vet inte om jag är överkänslig men jag är inte alls imponerad av formspråket för Kanal 5:s nya satsning. Under parollen We love TV ska de bli en bred tv-portal. Gott så. Om det inte vore för det förbaskade ”We hjärta tv”. Jag tycker man sett exakt samma budskap hundratals gånger, allt en version av den klassiska I love NY-tshirten.

En portal behövs tycker jag, dessutom med gratis webbsändningar. Alltomtv är alldeles för mycket svenneforum och gul-smiley-skadad. Men jag tycker att de kunde döpt den till något annat!

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till We don’t love TV

  1. olle skriver:

    vänta nu… säg inte att du har missat http://www.tv-land.se (sveriges bästa tv-forum) i alla dessa år?

  2. SW skriver:

    Ja, tidiga åttitalstypsnittet ITC American Typewriter har ju fått något slags återuppvaknande, men trodde den vågen var över.

Kommentera