Popjunkien

Affischfråga

Om man letar affischer och redan har dammsugit Allposters.com – vart ska man leta då?

Jag har en ganska ospecifik kravspec än så länge. Jag vill ha något konsertigt, ett band på en scen med snyggt ljus och svartvit bild. Lite åt London Calling med The Clash-hållet men ändå inte just den.

Jag har också tänkt mig den här men har inte diskuterat saken med min man än. Tänkte att han kunde få den här som en sorts kompromiss. Men just de två går ju inte så bra ihop nej.

(Det ska vara en stor affisch eller två mindre, ytan som ska täckas är totalt 120 cm bred).

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Affischfråga

 1. Alexandra skriver:

  Tänk, det undrar jag också! Har hållt på och letat efter en Tom Waitsaffisch av Anton Corbijn, men hittar den ingenstans. Vet inte om det finns ngn sådan till försäljning, men såg att Per Gessle hade en sån när jag kollade på Kobra för ngt tag sen.

 2. Cissi, din bebiskompis alltså skriver:

  http://www.wolfgangsvault.com/

  Bästa stället! Alla mina posters kommer härifrån.

 3. Rebecca (admin) skriver:

  oh tack för den braiga länken baby friend! Måste genast scanna utbudet.

 4. Fredrik skriver:

  Om man hittar en bild med bra upplösning så kan man ta den från nätet, förslagsvis från flickr.com bara att trycka ut den på ett tryckeri. Finns kul material att trycka på ex. plexiglas.Tryckte själv upp en 2x3m stor scenbild på Morrissey kostade ju visserligen ett par tusen men det var det värt:)
  Trevlig blogg förresten…

Kommentera