Popjunkien

Café Lola

Har ägnat helgen åt min favoritföreteelse: driva runt på Södermalm med mitt barn. Traska lite, leka lite, shoppa lite, fika lite. Finns inget som skänker mig mer nöje än att ha kvalitetstid med mitt barn. Medan han sov fikade jag på något som kan bli mitt favoritställe: Café Lola. Det är sällan jag tar mig så långt västerut på Söder, vilket nog är anledningen till att jag missat stället hittils.

Har ni vägarna förbi måste ni gå dit! Vänligt, soligt och kontinentalt. Jag satt i ett fönster som värsta pretentiösa tonåringen, med mina tonårsgympadojor. Och fikat! Galet gott. Jag tycker om när en sallad inte är tre vattniga lager isbergssallad utan en välkomponerad blandning av många (men bara om relevanta!) ingredienser. Som salladen jag åt då, där utfyllnaden var lyxig med svarta bönor och mango.

(hej jag är hungrig kan man äta middag redan kl 16.00?)

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Café Lola

 1. Hanna skriver:

  Nära mig och jag håller med. Det är hur bra som helst. Var riktigt sorgligt när dom hade sommarstängt flera veckor i juli…

 2. Jonas skriver:

  Långt västerut?!

  Jag trodde att du menade mer åt Zinkensdamm eller Hornstull… :)

  Eller skrev du fel?

  Eller tänker jag fel? :D

Kommentera