Popjunkien

Jag älskar HIMYM

Hej! Den här veckan är jag inte alls lika upptagen så nu har jag tid att blogga av mig lite. Efter att jag genomfört mitt tredje jobb på lördagsnatten har jag nu chillat och kollat nästan hela säsong ett av How I met your mother på DVD. Jag köpte boxen redan i april men har inte kunnat kolla förrän nu pga regionstjafs.

När jag skrev om serien första gången var jag lite försiktigt positiv men nu inser jag att jag älskar den. Måste återkomma till varför men ni kan titta på ett best of Barney så länge. Alltså han som var Dr Howser i mina/kanske dina tidiga tonår. Legend… wait for it… dary!

Varning till min man och andra: klippet innehåller säsong 2-spoilers.

Uppdatering: enligt TV3:s hemsida börjar de reprisera första säsongen 3/9 kl 17.00. Går sedan varje vardag vid den tiden, utom möjligtvis fredag gissar jag.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Jag älskar HIMYM

  1. HIMYM är fantastiskt, och Barney är så skön, så skön. Han är helt enkelt ”legen – and I hope you’re not lactose intolerant because the next word is – da(i)ry”

  2. Calle skriver:

    Grymt kul serie. Prime timeserie. Se vilka usla komedier de kör istället på kvällarna. Trist att den har gått på tv3 bara. De förstörde den precis som de gör med alla serier. I vintras/våras körde de den som dubbelavsnitt på lördag-morgnar fram till i maj, när det var 3 avsnitt kvar av säsong 2. Då lade dom av precis innan upplösningen. TV3 är huvudargumentet för att ladda ner serier. Don´t get me started om hur de förstört Simpsons…

Kommentera