Popjunkien

Superpowers

Åh, jag som har nog så svårt att fatta beslut i vanliga livet. När nu Facebook ber mig rangordna vilka superkrafter jag helst vill ha drabbas jag av härdsmälta.

Läsa tankar tror jag skulle vara väldigt otäckt, jag tror folk tänker på sjuka saker och tänk då en fullsatt tunnelbana och… uäk. Det skulle ju vara fiffigt att vara osynlig men jag vet inte, det känns lite snokigt så där. Jättestark skulle jag kunna tänka mig att vara om man slapp Hulken-musklerna för ärligt talat hur snyggt är det med biffiga överarmar? Flyga? Nej tack, jag tar hellre bussen. Jag tror jag tar invulnerability som första. Men vad ska jag då ta som andra?! Besluuut.

”Choose the super powers you want the most first”

Flying
Mind reading
X-ray vision
Invisibility
Shapeshifting
Invulnerability
Super speed
Telekinesis
Time travel
Super strength

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera