Popjunkien

Fritz Corner på lördag

Jag är ju numera en förortsunge och har ett bibiliskt namn så det passar ju fint att jag och Lisa ska spela skivor på Debaser på lördag när Suburban kids with biblical names spelar på Fritz Corner.

Det råder begreppsförvirring kring mitt artistnamn (haha) men vi kör väl på Rebblo med två B på lördag. Rebblo = Reblo = Popjunkien. Kom dit!

Och eftersom jag är jag så vet jag redan vad jag ska ha på mig men inte vad jag ska spela. Förslag?

Dela: Facebook  Twitter 

10 kommentarer till Fritz Corner på lördag

 1. Hanna skriver:

  I alla fall lite Calvin Harris tycker jag. Kanske MIA och så Gimme some lovin med spencer davis group. Eller så är det bara jag som aldrig tröttnar på den.

 2. Hanna skriver:

  Och: Vad ska du ha på dig?

 3. Daniel skriver:

  ”Hit Pop” med franska Numero#. Superbra!

 4. johan skriver:

  ”Life at the outpost” med Skatt Bros. Spelas allt för ofta i Sköntorp, men allt för sällan på Stockholms dansgolv.

 5. Hanna skriver:

  Shit vad kul! Men jäkla typiskt att jag inte kan komma och digga. Tycker att du ska spela gammal 80-talsmusik.

 6. sodan skriver:

  kul! skulle komma förbi men jag ska själv spela skivor på lördag så jag är fullt upptagen med att tänka på vad jag själv ska spela. dock är jag inte säker på outfit heller så det är mycket att tänka på här.

 7. recidiv skriver:

  Tokgrymmt!

 8. Rebecca (admin) skriver:

  tack för tips!

  Hanna: jag hade svart minikjol och min älskade Bevvan-tshirt. Och klackar, har fortfarande träningsvärk i ben och rygg efter fem timmars stående och dansande i dem. Men det var det värt!

 9. Rebecca (admin) skriver:

  sodan: vad spelade du i slutändan och vad hade du på dig? :)

 10. sodan skriver:

  jag förstår att du har väntat med SPÄNNING på mitt svar ;) jag hade på mig ett par tighta svarta jeans och en axelbandslös mörklila top och ett par mucho trevliga svarta skor med lagom klack som dock gav mig skavsår på tårna eftersom jag var barfota i dem. men ändå, få skavsår av att stå still liksom?? och spelade gjorde jag ju. hårdrock som alltid, dock med klart mycket mer åttiotal än vanligt eftersom det var privatfest och de önskade det. annars skiter jag faktiskt i önskningar. men jag avslutade med lou reeds perfect day och det var fint.

Kommentera