Popjunkien

Ulf Larsson och viktnedgången

Det är min medborgerliga plikt att meddela att Ulf Larsson inte alls ser så sjuk ut live som kvällstidningarna försöker framställa honom i deras redigering av bilder. Jag såg honom live på Hötorget häromdagen (what’s up med att han alltid hänger just däromkring? Jag vet flera som spottat honom där) och han såg ut som vilken medelålders person i vuxenjeans som helst.

Inte alls som ett nedbantat grått monster.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Ulf Larsson och viktnedgången

 1. Skrubben skriver:

  ”Vuxenjeans?”

  Det är antagligen det jag saknat i alla dessa år.

  ”Klipp dig och skaffa dig ett jobb” har jag fått höra men aldrig ”Du borde skaffa dig ett par vuxenjeans.”

  Då hade kanske allt sett annorlunda ut.

 2. E skriver:

  Jag har sett honom ett flertal gånger, ofta kring Kungsgatan. Samtliga gånger har han gått omkring och muttrat/småpratat för sig själv, liksom lite irriterat… Inte riktigt alla hästar hemma var mitt intryck. Och så såg han väldigt utmärglad ut.

 3. E skriver:

  Jag har sett honom ett flertal gånger, ofta kring Kungsgatan. Samtliga gånger har han gått omkring och muttrat/småpratat för sig själv, liksom lite irriterat… Inte riktigt alla hästar hemma var mitt intryck. Och så såg han väldigt utmärglad ut.

 4. Gablo skriver:

  ”Jag vet flera som spottat honom där)” Jag läste ”Jag vet flera som spottat PÅ honom där”. Typ för att han var smal haha!

 5. Mary skriver:

  Pratade faktiskt om Uffe-buffe på en middag häromdagen. Ja, vi är flera som har sett honom stryka längst med paradgatorna i stan. Han ser inte fräsch ut. Han är en vandrande mager hunchback i ett par för stora pösjeans. Så lägg på ett par kilo och så kanske du börjar le igen, surgubbe!

Kommentera