Popjunkien

Johan T Lindwall överanvände ”i natt”-effekten i natt

Finns det någon tråkigare nyhet just nu än att kronprinsessan fyller 30 år?

Expressens skvallris Johan T Lindwall slår dubbelknut på sig själv för att kunna breaka exklusiva nyheter från Öland (där Victoria traditionsenligt firar sin födelsedag). Så till den milda grad att allt som händer sker på natten, eller gör det?

I natt fortsatte Victoria sitt firande. Men läser man artikeln framgår bland annat att I går vid lunch anlände flera av Victorias allra bästa väninnor och festligheterna började redan på eftermiddagen med sen lunch och tillhörande viner.

Dagen innan skrev Lindwall så här om kronprinsessans kille Daniel Westling: I natt var han hedersgästen vid flickvännens sida på den påkostade födelsedagsmiddagen. Men lite längre fram i samma artikel: Till middagen i går kväll var 40 gäster inbjudna.

Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker absolut inte att en story känns det minsta mer relevant om man låtsas som att detaljerna hänt så sent som möjligt. Jag fnissar åt ”klart i natt”-rubriker om saker som uppenbarligen inte förhandlats fram eller inträffat mitt i natten när alla sover. Victorias två fester lär säkert ha pågått in på nätterna men det är ju uppenbart att de börjat i traditionell partytid: på eftermiddagen och kvällen.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera