Popjunkien

The Duggars

Expressen berättade igår om en amerikansk familj som har jättemånga barn. Familjen Duggar (deras hemsida här) har 17 barn och en till i magen, eller om det var 16 barn och en i magen. Alla heter något på J och de har till och med döpt den ännu ofödda dottern, något som jag tycker känns bakvänt.

På bilden ser alla jätterenliga och superkristna ut. Utom en. Personligen skulle jag hålla koll på nummer 13 om jag vore mamman och pappan. Sexårige James som knyter näven i en ”jag ska ge dig på moppo”-gest och kisar med ögonen som en riktig mobbare.

familjen med skitmånga barn

(Klickbar bild).

Någon annan svensk tidning skrev också om dem häromdagen. Lär ha varit Aftonbladet.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till The Duggars

  1. Tomas skriver:

    Nej, sensationella nyheter? Kan knappast ha varit Aftonbladet ;)

  2. annie skriver:

    kristet är ordet.

Kommentera