Popjunkien

Carlos gör en Flowers

Såg promotionbilder för Interpols nya skiva (som släpps i morgon idag!) och noterade att bandets pinup Carlos Dengler gjort en Brandon Flowers. Dvs en stilmässig helomvändning från rätt sminkat, och i Carlos fall läderbögigt, till en skäggig gentlemannacowboy i skinnslips. Precis som The Killers sångare gjorde mellan första och andra skivan.

Här är de bästa bilderna jag hittade.

I helgen fick jag höra att ”göra en Rebecca” är synonymt med att inte ladda ner musik olagligt utan bara betala för sig via iTunes. Jag är hedrad! Min enorma rädsla för att hamna i klammeri med rättvisan inspirerar folk omkring mig. Kanske får jag en hedersmedalj av kungen.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Carlos gör en Flowers

  1. JET skriver:

    Fast känns det inte surt att betala för sig via iTunes och sent inte fritt kuna disponera det man har köpt?

  2. Rebecca (admin) skriver:

    när du säger det så har just den aspekten oroat mig på sistone. Bytte dator nyss och tvingades då använda det tredje av mina fem verifieringar. Inser nu att det faktiskt kommer komma en dag då jag inte kommer åt låtarna som jag vill. Men, den dagen den sorgen.

Kommentera