Popjunkien

Popjunkets baksidor, del 2

Det tar sån plats. Nu har jag ju tack och lov slutat köpa CD-skivor (de gamla förvaras i tunna plastfickor i utdragbara lådor, LP-skivorna i flyttkartonger) så den biten är ju avklarad. Men magasinen! Det förvaras tidningar på alla tillgängliga ytor i vårt hem. Vilket inte vill säga lite då vi bor tre personer på drygt 40 kvadrat.

Här en ocensurerad ögonblicksbild från vårt hem i måndags (då bebisen varit hemma sjuk en hel helg, därav stöket). Klicka för ett bildspel.

Böcker är jag mycket mindre nostalgisk med. Jag delar gärna med mig av bra läsupplevelser så jag byter ofta bort böcker när jag är klar med dem. Så vi har ungefär en konstant ström av böcker in/ut i hemmet. Just nu lite mer dock eftersom jag börjat recensera böcker och har en massa recensionsex på skrivbordet (också).

Hur förvarar du ditt popjunk?

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Popjunkets baksidor, del 2

  1. Tove skriver:

    Jag har fått klippbokspärmar av min man så jag kan riva ut det bästa och spara, sen kan jag slänga tidningen. Gäller dock inredningstidningar mest…min hemliga last…Böcker är annars mitt stora dilemma, jag kan absolut inte göra mig av med en enda, inte ens dåliga pockets. Måste ta mig i kragen.

Kommentera