Popjunkien

Live Earth

Jag såg nära nog ingenting av gårdagens mastodontkonserter. Och de få gånger jag knäppte på tv:n för att verkligen titta ramlade jag in i trams som Black Eyed Peas och tyska skolbarn som sjöng ”fint” på ”engelska”.

Försökte hitta nåt spelschema på SVT:s hemsida utan att lyckas men såg däremot den här puffen på första sidan. Lite lustigt att använda så kolossalt ointressanta personer som Pär Holmberg och Meja som dragplåster, tycker ni inte?

perochmeja

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Live Earth

 1. Rebecca skriver:

  De hade tydligen försökt få en spellista med tider men inte ens BBC visste hur det skulle vara. Dåligt, dåligt, dåligt.

  Jag fattade inte heller varför Meja var där…

 2. anna skriver:

  det här är helt OT men jag känner att du måste se detta

  http://www.youtube.com/watch?v=_msT2KZNP-k&mode=related&search=

  är det ironi, med tanke på titeln, eller var det nån som visste bättre?

 3. Ullicka skriver:

  Jag lyckades också ramla in på dom tyska barnen, vilket föranledde det här: http://cannes07-ulrika.blogspot.com/2007/07/hur-tnkte-dom.html
  Är det förresten inte lite skämmigt, i dagens globala samhälle, att det måste vara både på tyska och på engelska för att tyskarna ska förstå? Att de är såpass dåliga på att förstå engelska är kanske en rest från de misslyckade försöken till världsherravälde. Eller är det bara dubbad tv:s fel?

Kommentera