Popjunkien

Glad midsommar!

Jag hatar midsommarhetsen och frågan (som jag självklart ställer lika ofta själv som jag får den): ”vad ska du göra i midsommar då?”. Midsommar för mig är sista minuten-lösningar och hets kring en dag som det ändå bara regnar på. Trevligt kompishäng har jag lika gärna vilken annan dag som helst i veckan. Därför var det rätt fint ordnat förra året då jag födde ett barn under midsommarhelgen. Lyxigt att ligga på BB och inte ha en enda nubberelaterad tanke (nu tänker jag väldigt sällan på nubbar ändå, är inget renspritfan).

Men i år har jag fixat det nästan ännu fiffigare: jag har dragit på mig vintagesjukdomen öroninflammation och har sådan värk och hosta att det är helt omöjligt att företa sig någonting över huvud taget. Därför har jag nu tid att rensa spam på bloggen och läsa deckare medan resten av min familj är på traditionellt firande. Ikväll, lagom när ni andra börjar bli salongs, kanske jag rockar loss till lite Australien Ocensurerat.

Skål!

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Glad midsommar!

 1. Daniel skriver:

  Ah, tröstande att höra att någon lider av samma sjukdomsöde som jag. Själv hade jag nog tänkt putsa upp minnet av första Die hard-filmen i kväll inför måndagens pressvisning av fyran. Det passar ju på något sätt rätt fint också med tanke på att den handlar om en väldigt ovanlig julafton, och det här verkar bli en något ovanlig midsommarafton.

 2. Jonas skriver:

  Jag hade en grymt skön midsommar med min kompis Johannes. Sill, potatis, nubbe, Swingers och extramaterial på nån Springsteenbox. Dessutom blev en resa till Idaho inplanerad. Bästa midsommarn nånsin. :)

 3. Hanna skriver:

  Själv var jag på traditionell svenne-fest, men eftersom jag är typ fru svensson själv så trivdes jag fint. Hoppas du kryar på dig!!

 4. Rebecca (admin) skriver:

  Daniel: hörde dessutom att frk Lundgren var i samma tillstånd som du och jag. Hoppas du är frisk nu, själv är jag inne på sjukdag nr. 6. Otroligt tröttsamt.

  Jonas: det låter onekligen som en toppenmidsommar!

  Hanna: svennefester rules ju! Jag menar bara att jag själv hamnar i en massa pre-midsommar-stress som sällan är värt det.

 5. Daniel skriver:

  Jo, jag och frk Lundgren snorade oss igenom en fika i lördags, och hon såg ut att vara på bättringsvägen. Själv är jag piggare i kroppen men snorar och hostar alltjämt. För att inte tala om locket i mitt högeröra som vägrar ge med sig, och nu går in på sjätte dagen. Snart går jag och köper en borrmaskin och opererar.

Kommentera