Popjunkien

Måste skriva ner det här för det är så sjukt

I natt drömde jag att jag hängde och slängde i en takkrona, som i en äventyrsfilm ungefär. Strax därefter vaknade jag av att jag stod upp i sängen och försökte greppa vår lilla vanliga taklampa rakt ovanför mitt huvud. Min man tittade yrvaket på mig och bara ”vad GÖR du?”.

Sen försökte jag somna om men det gick inte för jag fnittrade så mycket (samtidigt som jag försökte hålla mig sansad för att inte väcka barnet).

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Måste skriva ner det här för det är så sjukt

  1. Hanna skriver:

    hahahahah, jag fnittrar själv ihjäl mig här.. kul att du berättade!!

  2. Per Svante skriver:

    det är din äventyrslusta som bubblar. nästa steg: bergsklättring, trekking och fallskärmshoppning.

  3. Carina skriver:

    Fantastiskt kul! Jag vill också ha såna roliga drömmar.

Kommentera