Popjunkien

Inte lågt-trenden

Jag anar en trend och rapporterar givetvis vidare till er. Jag kallar den ”inte lågt”-trenden; den där medier gör knäck på att vara pinsamma. I love it!

  • Måste väl nämna Glocalnets inte lågt-man. Jag hatar honom men kan ändå inte låta bli att gnola ”inte lågt – att prutta i hissen” och göra en svepande armrörelse precis som han gör i filmen.
  • I senaste Nöjesguiden leker de med döden genom att bl a grilla delfinburgare utanför Djurens vänner. Och skyffla in ludd i torktumlaren.
  • Rätt längesen nu, men Gustav Gelin (m fl?) skrev i vintras ett underhållande reportage i Pause om att svina på krogen. Gissningsvis finns inte denna text på nätet, men jag har påbörjat en undersökning. Återkommer!
  • Jag fnissade (faktiskt!) högt åt Metros reportrar när de var pinsamma i tunnelbanan. Bland annat genom att flirta med en okänd, hosta folk i ansiktet och prata om pinsamma grejer i mobilen. Jag minns datumet men inte temat så jag har inte hittat en länk, ska leta reda på en om den finns, promise!
  • Och så var det någon, minns inte vem, som pratade könssjukdomar i mobilen på tunnelbanan och sa något i stil med ”det som inte dödar härdar”. Vem var nu det och i vilken tidning? Var det också Pause rentav? (Jag läser för mycket). Roligt i alla fall.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera