Popjunkien

Att jobba!

Det är många många saker som är supergrymma med att jobba igen men just nu är jag helt kär i det trygga kontorslunket och vardagsfniss med kollegorna.

När jag i fredags kom tillbaka från långt kundmöte hittade jag en hel hög engelska tidningar på mitt skrivbord. Fina kollegan C. hade varit i London och direktimporterat engelskt skvaller och musik till mig. Gissa om jag sträckläste tidningarna från pärm till pärm i helgen. (Senaste numret av Q har ovanligt högt läsvärde faktiskt. Jag som hade tröttnat lite. Heat och Now har exakt samma läsvärde som alltid höhö).

Just nu sitter jag och skriver en grej, sörplar finkaffe och lyssnar på hög musik. Jag glömde min egen spelare idag men vad gör det när en av mina bästisar spelar grymmomusik bara några meter bort? (Liveexempel, precis just nu spelar hon ”Hungry Eyes” från Dirty Dancing)

Men sen försökte jag kolla schlagervinnaren på Youtube och då fräste K. att jag skulle stänga av. Jag kände mig genast mycket ohipp men jag gillar låten. Gör ni? Jag råkade se finalen i bakgrunden på stimmig pub och blev oväntat intresserad. Jag som varit så opepp på Eurovisionen hela våren.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Att jobba!

 1. Hanna skriver:

  Ja, den var ju jättefin, kanske inte så jag kommer köpa singeln eller ens ladda ned den. Men det skulle jag å andrs sidan inte vilja göra med nån annan av de ESC-låtar jag hört heller. Fattar inte vad hysterin handlar om.

 2. Theres skriver:

  Nej. Jag blev mer och mer sur ju längre omröstningen pågick. Förstår inte varför jag envisas med att titta på eländet, hur ofta slutar det som man vill. Tycker Sverige eller Frakrike skulle vara i final. Glada låtar, det gillar jag. Aluminiumfoliepaketen fixade jag inte alls. Är det jag som är knäpp eller alla andra…. Eller är vi bara olika kanske?

 3. patrik skriver:

  Det bästa med senaste Q var postern. Men jag var lite besviken över Smiths artikeln. Läste den precis efter jag läst artikeln med Diamanda Galas i senaste (och sista) SEX. Den var otroligt bra!

 4. Logh skriver:

  Själv har jag varit rätt pepp på att försöka få tag i ESC från BBC, med Sir Teddy Wogan som kommentator. Det har gått sådär, trots idoga försök på diverse brittiska torrentsidor. Jag återkommer om resultat!

 5. Logh skriver:

  Terry…

Kommentera