Popjunkien

Åh neeej

Tänkte vakna till min vanliga lördagsfavvomorgonrutin: dubbelavsnitt av How I met your mother vid halv tio. Så är det inget!

Nu kan jag ju få min dos på annat håll, men ändå. Jag gillar traditionell gammal fulteve.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Åh neeej

  1. Hanna skriver:

    Jag med!

  2. Astrid skriver:

    Ååååh, vilket bra klipp! Eller, eh, bra och bra. Men det var ändå extraroligt för att vara How I Met Your Mother. Kollar alltid på den när jag är i Sverige. Den känns sjukt mer pepp än Hope & Faith och Tool Time (Tummen mitt i handen, konstig översättning förresten!) som alltid går på Abc1. Eller RODNEY! Den är nästan ännu värre. Alltihopet är liksom så hopplöst sexistiskt och deprimerande att man typ vill gråta när man ser dem.

  3. Rebecca (admin) skriver:

    Astrid: jag var jätte-emot How I… först pga den där sexistiska Barney-grejen. Men den är så smart genomförd att jag är helt hooked. Det är många saker jag uppskattar, t ex att de löper linan ut och verkligen gör en scen av konstiga infall och gamla minnen. Som klippet ovan. Jag köpte tom första säsongen på DVD när jag var i USA haha (sch… hemlis!).

Kommentera