Popjunkien

They’ve got the look

Tack till min kollega Anders för bra spaning.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till They’ve got the look

 1. Magnus skriver:

  Haha! Scooter, jag börjar skratta bara jag ser honom. Eller läser namnet. Jag vet inte riktigt vad som framkallade skrattet, men skrattretande är han i vilket fall.

 2. Rebecca (admin) skriver:

  åh jag vet, det räcker oftast med att se hans utseende. Om inte kan man mumla ”Faster, harder, Scooter” för sig själv så kommer gapflabbet :)

 3. Astrid skriver:

  Han är sannerligen ganska oskön! Just uttalet också: hah-daaahr, faaastaaar, skuu-taaahr! Usch. Ett annat liknande dåligt band var 666, med låten ‘alarma’ och ‘sångaren’ (han som ropade i låtarna, haha) hade avancerat ansiktshår och små låtsasdjävulshorn fastlimmade på sin rakade skalle var jätteläskig.

 4. Bullen skriver:

  Nej nej, han heter inte Scooter, Scooter är ett band. Han heter…H.P. Baxxter! Ännu bättre!

Kommentera