Popjunkien

Mycket ska man läsa

Ni måste läsa de här två läsarkommentarerna som inkom under helgen.

Ett.

Två.

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Mycket ska man läsa

 1. Anna S skriver:

  Hahahahaha herregud så roligt! Helt otroliga inlägg, jag kommer garva hela veckan åt det här! För övrigt är din blogg den allra bästa och du gör ett toppenjobb!

 2. Hanna skriver:

  Jag dööööööööör, det här var det roligaste på väldigt, väldigt länge. Tack för att du puffade, hade nog missat inläggen annars.

 3. Hanna skriver:

  kommentarerna menade jag

 4. Esther skriver:

  Helt fantastiskt! Särskilt 2:an. Huuur kan man bry sig så mycket? Och stänga av mobilen när man är gäst i någons hem? Skulle mina polare göra det skulle jag fundera vad det var för fel på dem..!

 5. Hanna skriver:

  Fast stänga av mobilerna lite oftare tycker jag faktiskt man kunde göra. Det är så sjukt att den som ringer alltid prioriteras före den man umgås med, oavsett hur intressant diskussion man är inne i.

 6. Henke skriver:

  Ang. andra kommentaren så undrar jag var dessa människor finns och kommer ifrån. Känns som de lever i någon parallell värld. Typ den värld där Göran Persson lever och verkar.

 7. Rebecca (admin) skriver:

  Anna S: tack så väldigt mycket, jag blir jätteglad!

  Jag tycker ettan är så rolig för det är så privat och så fel. ”Vi hatar släkten” kanske inte är nåt man bör skriva på internet…

 8. Lisa skriver:

  Nej men nu blir jag helt förvirrad. Är kommentar nr 2 verkligen på allvar? Är det inte det där som kallas ironi? Eller tror jag för gott om människor nu?

Kommentera