Popjunkien

Ebba och Didrik i repris!

Jag har ju förstått att det är en hel del Ebba & Didrik-fans som läser här. Då blir ni nog lika glada som jag åt nyheten att SVT ska reprisera serien i sommar! Tio delar med start lördag 16 juni kl 19.00.

Apropå gammal tv som man älskar har jag ju glömt rapportera om att jag såg This Life – Ten years on för ganska längesen nu. Jag grinade flera gånger trots att handlingen stundtals kändes lika forcerad som en sängkammarfars. När jag samlat känslomässig ork ska jag kolla igen, och blogga om det. Promise!

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Ebba och Didrik i repris!

 1. S. skriver:

  Nä? Det kallar jag för en riktigt god nyhet.

 2. Anne skriver:

  Hjälp, får flashbacks till underligt dansande på skolgården.

 3. Bondhustrun skriver:

  jaaa, rapportera om This life tioårsgreja. Var det bra? Var såg du det?

 4. Johan K skriver:

  Skoj att serien ska repriseras och dessutom släppas på DVD samtidigt! Jag hittade hit när jag sökte efter musik från serien. Vad jag är ute efter är låten som spelas i slutet av varje avsnitt. En helt underbar slinga. Någon som vet var jag kan hitta den?

Kommentera