Popjunkien

Kele Okereke

Tack vare en söt bloggläsare med överbliven biljett ska jag också få se Bloc Party på Cirkus på tisdag! Med anledning av detta snubblade jag över en mycket intressant Guardian-intervju med frontmannen Kele Okereke. Fascinerande om mediedrev och utanförskap,bland annat. Och så återges en rolig Gallagher-dissning av bandets pretentiösa stil i början.

Först hade jag tänkt skriva att jag missat att han kommit ut men då är jag ju precis så sensationslysten som han inte vill ha det. Så nu sitter jag och skäms. Och bloggar om det.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Kele Okereke

  1. Olle skriver:

    Hah, jag skrev ett ungefär likadant inlägg för ett tag sedan, inkl. Guardian-artikeln/intervjun. Skäms också lite över att jag missat det. Jag var tvungen att läsa hela intervjun jag också. Intressant, och i och med att jag hade läst det han sagt blev många av låtarna automatiskt ännu bättre. I Still Remember är den klara favoriten nu. Själv ska jag se dem på Arvikafestivalen i sommar.

    Rufus Wainwright (m.fl. Wainwrights) gav en lång intervju nyligen på Guardians sida också. Rekommenderar den, om du lyssnar på honom d.v.s.

  2. Rebecca (admin) skriver:

    äsch, vi är såna reaktionärer… Tack för tipset. Ska genast läsa om både Rufus och Kele hos dig!

Kommentera