Popjunkien

Lilla jag i Ti’ningen!

Jag som är uppvuxen på den sörmländska landsbygden har en alldeles speciell kärleksrelation till ”min” lokaltidning Eskilstuna-Kuriren.

Otaliga är de morgnar som börjat med mackor och ordentlig genomläsning av Kuriren innan jag 07.40 traskade iväg till skolbussen. Och som utflyttad håller man hyfsad koll på nyfödda och nygifta via den rätt taffliga hemsidan.

Därför är jag så glad att jag rodnar över att lilla jag är med i Kuriren idag. En trevlig promenad i solen och en snabb fotosession vid en dörr resulterade i Promenad med Popkulturjunkie. Det här är större än att prata i tv!

Dela: Facebook  Twitter 

11 kommentarer till Lilla jag i Ti’ningen!

 1. Åsa skriver:

  Gud vilken snygg tröja. Och popjunkie såklart.

 2. Ida skriver:

  Så där är jag också med ”min” gamla lokaltidning! I mitt fall heter tidningen Blekinge Läns Tidning, men känslan är den samma! Och som tur här har vi den här på jobbet – gissa vem som håller stenkoll på babybilder och bröllopsbilder.

 3. Henke skriver:

  Kul, men crappiga ekuriren.se verkar vara paj just nu :(

 4. Magnus skriver:

  Stort! Grattis! Hemsidan verkar vara taffligare än nånsin just nu, så jag kan inte följa din länk. Men jag ska kolla sen.
  Kuriren var en viktig del av min morgonritual också. Jag läste igenom den före frukost till och med. I lugn och ro liksom.

 5. Ulla skriver:

  Sjukt snygg blus på sjukt snygg tjej! I like. Jag är importerad.

 6. Anna skriver:

  Coooolt!

 7. Hanna skriver:

  Gillar så klart också Bevvan t-shirten. Vad söt du är på bilden, väldigt fint hår också. Den här raden ”Därför är jag så glad att jag rodnar över att lilla jag är med i Kuriren idag.” var det finaste jag läst den här veckan.

 8. Bondhustrun skriver:

  Vad söt du är! Och rolig artikel. Jag gästspelade som invånare i Eskilstuna ett år för övrigt.

 9. Robin Calmegård skriver:

  Whoa! Så du är fd. tunabo? Det var som fasen – nu fick ju Eskilstuna aningen högre rank hos mig. Inte mycket men litegrann. :) /Strängnäsbo

 10. Rebecca (admin) skriver:

  e-tuna people unite! Tack för kommentarer hörni, och ja, den där tröjan var en omedelbar kärleksaffär. Fanns med hela Bevvan-gänget på också, och en med bara Brenda och Dylan. Ångrar redan att jag inte köpte hela lagret.

 11. Hanna skriver:

  ÅH, har helt missat. Ska ringa morsan och be henne spara pronto! :D Som sagt, vi Tuningar måste hålla ihop ;)

Kommentera