Popjunkien

Utmaningen – sex underliga saker

Pash utmanar mig igen och nu jag har tid att svara. Sist var det bloggenkäten (några dagar innan vi skulle åka) och den ligger fortfarande halvskriven och skräpar men jag tvivlar på att jag kommer skriva klart den NU liksom.

Utmaningen handlar om att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Och eftersom jag mest skriver om popjunk så blir det sex popjunkiga saker om mig själv. Så värst underliga är de nog inte men de är i alla fall hittills obloggade och mindre kända fakta om yours truly.

1) När jag gick i 9:an spelade jag synth i ett band. Vi bytte namn hela tiden och hade två låtar på vår repertoar (covers på ”Soul to squeeze” med Red Hot Chilipeppers och ”Big Brother” med David Bowie). När vi spelade live på ett skoldisco kastade publiken burkar på oss.

2) När jag var elva skickade jag ett ”Kära Bullen”-brev till Bullen och vetskapen om att någon redaktionsmedlem sedan måste ha läst det där brevet kan ge mig kalla kårar än idag. Förstå vilken inblick Martin Timell och Cissi Elwin måste ha haft i sen-70-talisternas hjärnor. Bokmaterial!

3) Jag har färgat håret regelbundet sedan högstadiet och har hunnit ha jättemånga olika färger och frisyrer. Superkort och jättelångt, snedlugg, mittbena, hockeyfrilla. Rött, blått, missfärgat grönt och minst fyra nyanser av brunt. Dock aldrig blont. Nu har jag haft nästan likadan frisyr i fyra år och börjar så smått känna mig som Kristina Lugn eller Mona Sahlin eller någon annan som aldrig byter frippa. Fast jag klippte ju lugg i höstas.

4) Här tänkte jag skriva om att den kändaste personen jag sett i en vardagssituation är Kylie Minogue. Sen insåg jag att jag så klart redan bloggat om det, med samma ordval! Den senaste något sånär kända person jag sett är en favorit, den oh så naturligt charmige och fantastiske Johannes från Sambo. Han stod och sms:ade i Vita baren på Spy Bar igår natt.

5 a) Jag blir alltid sugen på ostbågar när jag kollar på ”Du är vad du äter”.

5 b) Fast jag kollar inte på så mycket skräp-tv som man kan tro när man läser bloggen.

6) Det här har jag säkert bloggat om förut men i filmen Body of evidence med Madonna heter hennes karaktär samma sak som jag gjorde som ogift.

Regler:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Jag skickar utmaningen vidare genom att plocka några som pingat Nyligen nyligen och verkar intressanta: La Dolce Vita, Daniel Åberg, Sueellen, Popmalin, Moi.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Utmaningen – sex underliga saker

 1. Daniel skriver:

  Shit pommes frites, utmanad minsann. Gud nu måste jag ju rota bland mina minnen, det kanske tar ett tag. Men här ska funderas och sättas på pränt.

 2. Åsa skriver:

  Johanneees.

 3. Åsa skriver:

  (feelin’ you på frisyrgrejen förresten, men jag gillar det, man kan bestämma sig för att det är för att man är en vuxen kvinna som hittat sin grej)

 4. popmalin skriver:

  sisådär.
  nu var det fixat då.
  väldigt rolig grej.
  fast man vågar ju inte skriva vaaad som helst…
  hehe

 5. moisthlm skriver:

  Det tog en stund (eller typ ett år), men nu är även jag klar. Bättre sent än aldrig och det där…

  /Mo

Kommentera