Popjunkien

Naw, han pratar redan med teven

Alltså min bedårande lille popkulturkonsument till son gjorde nyss det här:

Vi ligger på golvet och leker med ett tåg som heter Loco och verkligen låter helt loco. På teven i bakgrunden håller programledarna för Mycket mer än müsli på att avsluta för dagen. De pratar om morgondagens program innan de säger hejdå. Min son vänder sig då mot teven, vinkar och säger (nåt som låter som) hejdå!

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Naw, han pratar redan med teven

 1. Tove skriver:

  Ååååh, lovely!

 2. kicks. skriver:

  jag tror jag dör! snart snusar han och kör moppe också, bara du blinkar några gånger. (kör man moppe i stockholm? har nästan aldrig sett någon tror jag)

 3. Hanna skriver:

  Vad coolt!!

 4. Pash skriver:

  Du har blivit utmanad:

  http://www.sinner.se/utmaningen/

  M v h / Pash

Kommentera