Popjunkien

Shanghai

I helgen gick jag igenom två månaders postskörd. Förutom det vanliga – typ räkningar, blöjerbjudanden och Ellos-reklam (ärligt vad ÄR det med Ellos och deras tvångsutskick? Jag har tom ringt och bett dem sluta) – fick jag ett anonymt kuvert med en CD-skiva i. Väldigt spännande och mystiskt innan polletten trillade ner.

Shanghai-bloggen erbjöd CD-skivor för rätt längesen. Jag mejlade och sa ”ja tack” och nu kom den så. Och jag sitter just nu och lyssnar på godingar som ”Rosalina” och ”Bang Bang”. Det är nästan läskigt hur en endaste skiva kan komprimera så mycket av 80-talsflickrummet. Inte mitt eget för jag var för ung, men min fem år äldre moster var mitt inne i det där och jag apade glatt efter. Så när jag hör det här känner jag lukter från då, vet precis var jag befann mig och vilka OKEJ och Serie-Starlet jag läste. Nu är jag ju en sån som är nostalgisk inför saker som hände så sent som för en månad men här pratar vi supernostalgi.

Den här är inte den bästa men det är den enda jag kan hitta på Youtube.

Men jag är inget fan av bandets comeback med ”hemlig” sångare. Nostalgi i all ära men… jag vet inte vad jag ska säga. Det finns ju liksom anledningar till att saker och ting har sin tid och att stunder, hur stora de än är för de inblandade, tar slut.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Shanghai

  1. Hanna skriver:

    JA, vad är det med Ellos?? Köpte en hundbur därifrån för flera år sen och de bara fortsätter. Vad kan det kosta i utskick?

    Jag är också en väldigt nostalgisk, för att inte säga sentimental, person.

  2. Petra skriver:

    Vilket underbart engelskt uttal! :-)

Kommentera