Popjunkien

När jag ändå är uppe kan jag ju blogga lite

Åh det är så fint att vara jetlaggad och leka lite med en vaken unge vid 04.00, söva honom igen och sedan tjuvstanna uppe och läsa ikapp lite av det jag missat när jag varit borta. Egentligen ska jag väl sova lite till men det vill jag inte. Att sova är sånt himla slöseri med tid ibland.

  • Alla pratar om Säkert! och jag sätter ”kolla upp” på min mentala att göra-lista inför den stora uppdatera-iPoden-för-första-gången-på-hela-vintern-dagen.
  • Jag fastnar hos Staffan och en liten juvel om Hanson (ja, Mmmbop-bröderna) och deras kamp för sin musik och sitt oberoende. Läs här.
  • Jag har inte bloggat om det inser jag men när jag igår var ute med Parolles-brudarna (finbesök från London) började peppen: den 2 juni ska jag se Antony and the Johnsons i Dalhalla!
Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till När jag ändå är uppe kan jag ju blogga lite

  1. Jonas skriver:

    Tack för Hanson-länken! Fantastiskt! :)

  2. Olle skriver:

    Säkert! är bästa svenska skivan i år, redan nu. Det var den redan för en månad sedan. Kent släpper nytt, Jenny Wilson släpper nytt. Frida Hyvönens var urbra. Isolation Years nya var lite trist. Det blir en skiva per kvartal, nästan.

Kommentera