Popjunkien

Gott nytt år

Gott nytt år kära ni. Gjorde ni något kul igår? Jag är som ni märker inte så himla aktiv här just nu tyvärr. Men här kommer två korta nyårsspaningar:

1) Lasse Berghagen har ju blivit utpekad som porrköpare. På en av löpsedlarna igår sa han därför ”Sluta ljuga”. Jag läste fel och tyckte det stod ”Lasse Berghagen: sluta ligga!” eller ”Lasse Berghagen slutar ljuga” och blev verkligen sugen på att läsa mer. När jag nu läst på och kollat lite bloggar och så verkar det som att Aftonbladet fegat ur och tagit bort artikeln som orsakade stormen. Läs t ex detta.

2) Man borde starta en blogg för att hylla krassa uttalanden från landsortspolis. Varje högtidshelg är det samma sak, morgonrubriker i stil med ”Stökig nyårsnatt i hela landet” och så redogörelser för vad som hänt i landet under natten. Alltid en massa snubbar som misshandlat varandra och folk som kommit i vägen. Ofta får vakthavande befäl kommentera natten och det är så stelt och omedietränat att man blir alldeles varm i kroppen. Det här fnissade jag åt i morse. SVT.se: Stökigt nyårsfirande på många håll.

-Folk har slagits på krogar, utanför krogar och lite varstans. Till och med på E4 har det förekommit misshandel, säger länsvakthavande Bruno Lindgren.

”Lite varstans” hihi.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Gott nytt år

  1. cecilia skriver:

    Jaaa! :-) I den finlandssvenska landsortstidningen Vasabladet rapporteras om ett riktigt gammaldags byaslagsmål mellan gäng från Taklax och Närpes. I en bildtext meddelas att flera Närpesbor har gjort sig skyldiga till ”grov och vanlig misshandel”. VANLIG misshandel???

  2. isabelle skriver:

    haha. och egentligen, visst , jag hatar porrtidningar. men man kan inte slakta folk för att de köper en tidning.

Kommentera