Popjunkien

Gästskribent no 1: Laskask

Jag ska ju spendera vintern utomlands och är inte säker på min egen bloggfrekvens. Därför är jag glad över att några fina gästskribenter kommer underhålla er under tiden. Härmed presenterar jag den första: Laskask.

Så här säger hon själv:

”Jag är Laskask. Jag är 27 år och arbetar som lärare i svenska som andraspråk i förorten, da hood! Jag kommer att skriva om musik, såsom pop, rock, reggae, soul, jazz och högst troligt även lite elektronika. Jag tycker om film också, jag gillar nog Werner Herzog och Wes Anderson mest om jag måste välja. Jag läser massor av tidningar och reklamskyltar. Så jag kommer nog att skriva om det också. Jag har ingen teve, så jag kommer inte att skriva om teve. Jag kommer nog inte skriva om böcker heller, för det gör jag ju på Bokhora emellanåt.

Min bloggadress är ju http://laskask.blogspot.com. Där skriver jag om allt, men jag försöker undvika att skriva om musik och böcker där, för det skriver jag ju om på andra ställen. Det är dock svårt att undvika att skriva om det på Laskask också.”

(Vill du också gästskriva? Mejla mig!)

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera