Popjunkien

Ungkarl på sjukhus

Markoolio har brutit foten och det är säkert förjävligt. Men kolla hans snacksbuffé vid sidan av sjuksängen!

Två ciggpaket, en dosa snus, en stor Coca-cola, en stor påse ostbågar och en Bridgeblandning. Fattas bara en tv-spelskonsol, några tomma pizzakartonger, en takfläkt och några toapappersrullar så har han en komplett ungkarlslya där i sin sal på lasarettet.

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Ungkarl på sjukhus

 1. fredrik skriver:

  det där är verkligen the real markoolio skulle jag tro. han är lite som krusty i simpsons. han är barnens favorit som mediaprofil och gjorde mainstreampop i min generation (80-talist) som alla tyckte var skitskoj. men egentligen går alla cash till att supa med vännerna på lokalbaren och vara svennigt manlig, tog han inte vitt på nån krog för ett tag sedan också?

 2. sara skriver:

  för att inte tala om när han deltog i fångarna på fortet. då blev han ju dängfull mitt på blanka dan och kräktes i poolen mitt framför barnfamiljer på hotellet… joråsåatt.

 3. effu skriver:

  men det bästa är ju ändå hans helnöjda min.

 4. Bobby skriver:

  Haha Ja, man tycker lixom inte så synd om honom. Han ser ut att ha det ganska bra. Men det där gula på colaflaskans vänstra sida, vad är det? En te-sil?? Schysst blog by the way!

 5. Skywatcher skriver:

  Naj, det är en pisseflaska ;-)

 6. Max Magnus skriver:

  Jag anar att prylen bakom colaflaskan är en kontroll till något slags TV-spel, och verkar det inte som det fläktar lite friskt från en takfläkt där i hårsvallet?

 7. Getingen skriver:

  Tänk på upphovsrätten…

 8. stina skriver:

  asså fan markoolio ryck upp dig haha

Kommentera