Popjunkien

Ugglor i mossen

Kan det vara så att ugglemönstrat kommer bli 2007 års dödskalle? Jag tycker det dyker upp ugglor överallt nuförtin.

Jag diggar dem hur som helst och njuter för fullt när min son bär sin ugglebody från Smilfink eller när jag själv bär det stora ugglehalsbandet från Urban Oufitters. Det var tänkt som en julklapp till min syster men när jag stod där i den milslånga dagen-innan-julafton-kön slog jag till på ett till mig själv också.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Ugglor i mossen

 1. anna skriver:

  ååååh vicket halsband.
  jag samlar lite blygsamt på dem… måste gå o klla nån dag.

 2. annan skriver:

  The owls are not what they seem.

 3. Hanna skriver:

  Själv kunde jag inte låta bli uggleväskan på Urban Outfitters. Den grön/turkosa. Kärlek :)

 4. Gablo skriver:

  Jag är kär i den! Elis också :)

 5. Olle skriver:

  Undrar om det är repriserna av Twin Peaks på TV4 Guld eller någon nyutgåva av Couplands Girlfriend in a Coma som påverkat detta? ;)

Kommentera