Popjunkien

Mycket dagböcker nu

1)
MTV har i veckan börjat sända smarta Virgin Diaries. Som titeln avslöjar är det dokumentära avsnitt om engelska ungdomars möda med att bli av med mödom och svendom. Exempel finns på webben, klicka här och leta er fram (det verkar inte gå att direktlänka).

2)
När Kobra sände Tema: Dagbok förra veckan besökte de en Mortified live-kväll. Mortified är sajten som blev en rörelse; en plats där man anonymt på nätet eller inför publik på en livekväll kan dela med sig av sina hemligaste dagboksanteckningar. Väldigt pinsamt och beroendeframkallande på en och samma gång, läs några exempel på hemsidan.

Först tänkte jag säga ”jag skulle aldrig…” men fasen – om jag hinner ska jag dela med mig av något gammalt. Jag vet nämligen att jag pappersbloggade om popkultur och underhållning redan i tonåren.

3)
Sedan jag slutade hemligskriva på Ord har jag saknat att ha en personlig nätdagbok. Den här bloggen är något annat och även om nischningen kanske är viktigare för mig själv än för er läsare vill jag gärna hålla mig som privatperson utanför så mycket som det går här. Därför kommer inom kort en ny del här på sajten; en plats för idag-har-jag-skriverier, bilder på mitt barn, reseskildringar från Australien osv. Jag återkommer med länk!

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Mycket dagböcker nu

 1. nyckfull.net skriver:

  Ett oskuldsprogram låter som allt mtv saknar. Hoppas det är sådär gulligt också, med rika döttrar och snygga bilar.

 2. Hanna skriver:

  Det lätt rätt så underbart, mer popjunkie åt folket.

 3. Rebecca (admin) skriver:

  Nyckfull: det hade varit läckert men det är väldigt grått och… kladdigt liksom. I gårdagens program visade en kille upp alla semianvända kondomer han använt utan att lyckas. När han sen till slut fick till det dumpade tjejen honom.

  Hanna: gullo.

 4. mtvpeder skriver:

  här kommer en direktlänk till mtvgrejset:
  http://www.mtv.se/overdrive.php?OdId=9770

Kommentera