Popjunkien

Modernt!

Jag tyckte om första programmet av Världens modernaste land. Fredrik Lindström är ju en bra underhållare i sig men jag ska säga vad jag tycker är bäst: att det är prat-tv gjord för tv och inte filmade samtal som lika gärna kunnat utspela sig i radio.

Ofta saknar jag något extra för ögat i samtalsteve. Men inte i ”Världens modernaste land” som precis som sin föregångar ”Värsta språket” (och Svenska dialektmysterier?) har en lekfull stil. Rolig grafik, lek med text och budskap i bilden och så nåt sorts ihopklipp där Lindström dyker upp i gamla svartvita arkivklipp.

En av dem som creddas för denna smart-tv är producenten Karin af Klintberg, här i en DN-intervju från i somras.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Modernt!

  1. Pugh skriver:

    Åh jag mötte honom igår, för andra gången på ett halvår. Han ser stor o mysig ut.

Kommentera