Popjunkien

Nytt i SR (får man hoppas)

Sveriges Radio har presenterat nysatsningarna inför 2007, läs här. Jag tycker flera grejer låter intressanta, t ex att Annika Lantz flyttar till P1 och att P3 i P3 Populär får ett program om popkultur (läs lite om kravprofilen här). Men jag kunde så klart inte låta bli att fastna för följande:

Tre nya humorprogram ser dagens ljus i P3! Just nu arbetar tre redaktioner frenetiskt med ett krävande förlossningsjobb. Lagom till vecka 4 i nästa år ska nämligen tre nya humorprogram vara färdigförlösta och redo för sändning. Närmare presentationer av var och en av dessa kommer i januari.

Jag hoppas att ”nya humorprogram” verkligen betyder NYA humorprogram och att ingen medlem ur det forna Rally-gänget släpps in i de här produktionerna. Ej heller Pontus Enhörning tack.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Nytt i SR (får man hoppas)

 1. Hanna skriver:

  Instämmer!

 2. Emma skriver:

  Jag måste bara kolla en sak med dig: Är inte dans-hopp-från-byggnader-killen i lätta-reklamen väldigt lik David Batrah? Jag tycker dom är snudd på identiska men tvivlar på att David har såna akrobatskills.

 3. nyckfull.net skriver:

  Jag var i studion där p3s ”humor”-program spelas in under sändning en gång. Kände verkligen att det var viktigt att jag inte skulle skratta, hur roliga skämten än var. Vi var på nåt studiebesök och alla som var med bara stod o glodde utan att röra en min, jag tittade till på våran guide och hon stod och hängde över ett bord och såg ut att somna vilken sekund som helst.

 4. Xx skriver:

  Hela den här frågan om alla humorprogram dikuterades i en post om ”Cirkus Kiev” som du skrev för någon månad sedan. Jag håller helt och hållet med dig. Jörgen Lötgård, Rallygänget, Pontus Enhörning. De har ju hållit på med humorprogram i snart 15 år. Säkert 20 år i Pontus fall.

  Och är inte programtablån redan fullspäckad med humorprogram. Ska det nu dyka upp ännu fler?

 5. Jonatan Larsson skriver:

  Jag hoppas verkligen Mammas nya kille får vara kvar. Det är det överlägset bästa som går just nu! Fattar inte hur dom kan knåpa ihop så sjukt roliga historier :)

 6. fredrik skriver:

  Intressant med nytt program av Hannah Fahl och han från p3 dans minns aldrig hans namn.
  mailade lite frågor till Hannah härom veckan, svaren finns att beskåda på http://www.plaskis.nu

 7. Janne Kvast skriver:

  Hörru jävla Xx, du har ju bara fel. Hur känns det att bara ham fel jämt? Kolla lite fakta and weep, trollkarl!

Kommentera