Popjunkien

Shiloh

Alltså, Angelina Jolies och Brad Pitts bebis är ju exakt hur gullig som helst. Kolla själva!

Det där paret fascinerar mig över huvud taget. Undrar om de vet hur snygga de är och om de i så fall pratar om det hemma, typ ”Hey snygg-Brad, kan du skicka saltet?”. Eller ”DU är snyggast” – ”nej DU är” -”DU!” – ”nej DUDUDU, pax alltstopp” osv.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Shiloh

 1. tori skriver:

  Ja, det är nästan skrämmande hur snygga barn de där två måste vara kapabla till….

 2. Misanth skriver:

  Jag hoppas att de får en son man kan jaga lagom till fyrtioårskrisen.

 3. Astrid skriver:

  Jag vet att man inte far tala illa om babisar men jag tycker att Shiloh ser lite freaky ut, som om hon har lipliner pa sig…!

  I ovrigt har jag lite svart for Brangelina som valgorande par. ”Kolla pa mig, Angelina Jolie! Jag har ett spannande forflutet med lesbiska alskare, men nu har jag regnbagsfamilj med Brad Pitt istallet och jag ALSKAR att vara down to earth, jag har svart pa mig jamt och sexiga bikerboots och stora lappar!” ”Jag heter Brad Pitt och jag ar annorlunda fran andra sexiga Hollywood-man for jag ar intresserad av ARKITEKTUR. Djupt va? Och sa aker jag motorcykel ocksa.”

  ARGH!

  Jag vet verkligen inte varfor de irriterar mig sa mycket. Kanske for att alla alltid sager att Angelina Jolie ar sa vacker och naturlig och snalllllast i varlden.

  I kandisbabisracet tycker jag att Kingston (Gwen Stefanis lillkille) och Violet Affleck (forvanande nog jattesot trots foraldrarna.)

 4. Mel skriver:

  Söt unge.

  Tycker namnet Shiloh är lite skumt dock. Har en MANLIG vän nere i Texas som också heter Shiloh, vilket sex har namnet?

  Sen gillar jag faktiskt inte att den sida du länkade till slängde upp två pop-up fönster och försökte installera ett spy-ware program på min dator…

 5. anna skriver:

  bisarrt lik båda föräldrarna. känns nästan lite manipulerad.
  hur är det möjligt att redan så tidigt likna sina föräldrar?

  (fick också spyware-varning från den sidan)

 6. Deborah skriver:

  Hejsan . Jag heter Deborah ,, Hur får man tag på Brad pitts nummer , Jag klan döö snart om jag inte får träffa honom jag skojar inte snälla hjälp mej ! Snälla Snälla !! :(:(:( Jag älskar han filmer men varje gång jah ser den måste jah börjar gråta , Jag drömmer varje dag om honom .

Kommentera