Popjunkien

Citatmaskinen Hammar

Genom åren har jag ju hunnit samla en hel del junk på den här webbplatsen. Något som jag bakom kulisserna märker mycket av i sökträffar från sökmotorerna. Vanliga googlingar just nu är Viva la Bam (ständigt), Marina Kereklidou (nytt) och Jack Osbournes förvandling (igen). Ganska vanligt är också att söka efter Framgångsfabriken, dvs Filip och Fredriks företag och (antika) webbplats som jag skrev om här.

Vilket tillfälle då att blogga om Filip Hammar igen; närmare bestämt hans fantastiska sinne för ryckcitat som jag babblat om tidigare. Nu senast i ett uttalande hos Resumé apropå den serie om hans funktionshindrade syster som ska sändas i TV4.

Det blir väl kanske inte samma typ av cliffhangers som i ”Vita Huset”. Det blir mer ”Kommer Linda att hitta en ny tröja till länsdansen?”.

Slutligen surfade jag in på deras gamla sida igen och hittade en massa kul som jag inte tittat på tidigare. T ex den här bilden under vinjetten ”Vänner vi älskar”.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Citatmaskinen Hammar

  1. Xx skriver:

    Okej, kul bild. För det är väl allas våran lilla Virre. Men i ärlightens namn….Vem hade inte inte en ful page på 90-talet?

  2. Kerstin skriver:

    Hohohahaha – vilken bild :)

Kommentera