Popjunkien

Faran i Grönklitt-backen

Den här kampanjen rullar i lokaltrafiken i Stockholm just nu och jag har tvingat min man att fota den med sin mobil för att ni alla ska få se. (Min mobil är trasig men mer om det senare).

Det är skidorten Orsa Grönklitt som med meningen ”Grönklitt är verkligen barnens favoritställe” vill locka stockholmare till ett vinternöje hyfsat nära storstan. Helt i sin ordning tycker jag. Om det inte vore för ungen i hörnet!

Det ser ju vem som helst att det är en såndär ung ligist som sekunden efter att bilden togs prejade en vuxen i knävecken. Nu är jag ingen skidfantast men så länge sådana där till synes elaka barn befolkar Grönklitt-backen håller jag mig verkligen borta.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Faran i Grönklitt-backen

  1. anna skriver:

    sen får vi ju inte glömma hur roligt det kan vara för tonåringar att lägga till ett A på slutet av namnet på backen.

  2. Svenny skriver:

    Sen ar ju namnet Klitt lite laskigt oxa.

Kommentera