Popjunkien

Hemlig artist: Robyn

Vanligtvis när man går på organiserade arbetstillställningar och sådant som heter ”mingel” så får man hålla till godo med en avdankad gammal Fame Factory-artist. Men i torsdags, på Spinngalan på Café Opera, uppträdde Robyn!

Cool som alltid, iklädd en Leila K-tröja och uppbackad av en enda kompkille framförde hon fem låtar. Nördig som jag är minns jag dem så klart: Be Mine, Handle Me, Jack U Off, Konichiwa Bitches och Teddybears-låten Cobrastyle. Bäst var Prince-covern Jack U Off, här i en sorts White Stripes-version där Robyn sjöng och spelade på trumvirveln och backupkillen spelade gitarr och baskagge. Snyggt!

Bilden har jag lånat av Sthlm Finest. Det går inte att länka direkt till just den festen men om ni är sugna på att snoka vidare finns det fler bilder på Robyn och för den delen en bild på mig där jag ser ut att göra reklam för öl. Vilket jag inte gör, även om det kändes så när jag vaknade upp i går morse, HÖ HÖ.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Hemlig artist: Robyn

  1. Karin skriver:

    Robyns frippa är så fin! :-) Är den lika snygg som den ser ut på bild? Liksom synthlugg deluxe. Man blir sjukt klippsugen.

  2. Rebecca (admin) skriver:

    Karin: mja, mjo, den ser likadan ut live som på bild. Men jag måste säga att jag är lite skeptisk, är överhuvudtaget lite rädd för asymmetriska frisyrer…

  3. bill skriver:

    den är väl fin men jag tyckte om den du hade på hultsfred fästivalen föraa året

Kommentera